25. výročí UFC: Velká tisková konference

Tisková konference UFC

U příležitosti pětadvacetiletého výročí organizace UFC se uskutečnila velká tisková konference v New Yorském Brooklynu.  Přítomni byli všichni bojovníci a šampióni, které v nejbližších měsících čekají velké zápasy.

Ještě před samotným začátkem se na pár chvil objevili také protagonisté hlavního zápas UFC 223, Khabib Nurmagomedov a Al Iaquinta.

Iaquinta: „Co se to sakra děje? Nevím, co na to říct. Je to pro mě pocta a všechno, o čem jsem vždycky snil. Děkuji UFC, že mi dalo tuhle příležitost a stejně tak díky Khabibovi, že ten zápas vzal.“

Khabib Nurmagomedov: „Jak bych se mohl podívat svým fanouškům do očí, kdybych ten zápas nevzal? Navíc, jestli chci být šampionem UFC, musím porazit všechny a nebýt se lidí jako Iaquinta, Pettis nebo Felder.“

Po náročných dnech si tohle shrněme jen ve zkratce. Na tiskové konferenci proběhlo hned několik peprných přesřelek. Největší vítr rozpoutal bouřlivák Colby Covington i když ne s jeho soupeřem, Rafaelem Dos Anjosem, ale Kamaru Usmanem. Nic si nedarovala ani stará známá dvojka TJ Dillashaw a Cody Garbrandt, kteří se utkají v odvetě o titul bantamové váhy.

Zajímavým prohlášením Dany Whitea na to, zdali se Brock Lesnar vrací do UFC bylo, že on v UFC vlastně pořád je. Stále je pod smlouvou. Jediné co je třeba, tak aby se vrátil do testovacího programu USADA, načež se celá aréna rozesmála.

Dana White rovněž potvrdil, že UFC se v roce 2018 podívá do Ruska.

Řeč přišla i na Floyda Mayweathera, který už prý s UFC mluvil a s MMA to myslí vážně. Jen se zatím neví kdy.

Video z tiskovky

Staredowny:

Stipe Miocic vs. Daniel Cormier

TJ Dillashaw vs. Cody Garbrandt

Cowboy Cerrone vs. Leon Edwards

Rafael Dos Anjos vs. Colby Covington

Robert Whittaker vs. Yoel Romero

Jimmie Rivera vs. Marlon Moraes

Kamaru Usman vs. Santiago Ponzinibbio

Amanda Nunes vs. Raquel Pennigton

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here