Ankalaev má v hlavě dvě zajímavá jména

Magomed Ankalaev porazil na UFC 254 v odvetě Iona Cutelabu tvrdým KO a potvrdil tak své vítězství z jejich prvního vzájemného zápasu.  Vypadá to, že bude Ankalaev pro polotěžkou váhu v blízké budoucnosti velkou hrozbou.

Po vítězství v této očekávané odvetě se Ankalaevovi evidentně dost ulevilo, jelikož absolvoval dlouhý šestiměsíční kemp. Náročná příprava se ale ruskému bojovníkovi vyplatila, Cutelabu totiž ukončil přesně tak, jak plánoval a nyní může jít konečně dál.

„Cítím se skvěle, nyní už můžu konečně dobře spát,“ řekl Ankalaev. „Mám za sebou velmi náročný kemp, který trval šest měsíců. Vím, že se to ale v zápase vyplatilo. Každý zápasník v této divizi ten zápas určitě sledoval a já jsem připraven vyzvat ty nejlepší. Doufám, že na mě všichni čekají.“

Ankalaev má v UFC pět vítězství v řadě a zdá se, že na něj čekají velká jména z předních příček žebříčku. Netají se ani tím, že má zájem o někoho z top 5, kde je například i český bojovník Jiří Procházka.

„Rád bych se utkal s někým z top 5,“ řekl Ankalaev. „Hodně mě však zajímá i Mauricio Rua nebo Anthony Smith, to by bylo zajímavé. Nyní si dám dva až tři týdny pauzu a pak ať mi klidně dají někoho z top 5, budu připravený.“