Anthony Smith: Tento rok chci bojovat s Jonesem

Jon Jones se vrátil ve velkém stylu. Takticky dokonalým výkonem nedal Gustafssonovi žádnou šanci a ukázal, kdo je opravdovým králem. Po dlouhé nucené pauze je Jones plný energie a dle svých slov zvládne v roce 2019 i tři zápasy. Jedním z titulových vyzyvatelů může být i Anthony Smith, který zaznamenal raketový vzestup a na Jonese si věří.

Anthony Smith má za sebou působivou sérii vítězství. Je plný sebevědomí a touží po titulovém pásu. Naopak Jones znovu potvrdil svou vyjímečnost a sebevědomí.

„Toto je můj čas, moje éra. Nenajdou na mě žádnou zbraň. Stále se zlepšuji a pevně věřím, že porazím kohokoliv. Červenec? Uvidíme, jak se to vyvine, ale nebráním se ničemu.“ řekl Jones začátkem týdne.

Dobré zprávy pro Anthony Smithe. Jeho management je údajně v jednání s UFC, ohledně potencionálního duelu se šampionem.

„Vypadá to, že je Jones pro. Můj manažer již komunikoval s UFC o případném termínu. Kdykoliv, kdekoliv. Jsem připraven! Klidně s ním budu bojovat i příští týden.“  

Sám Jones na twitteru vyzval k zápasu Coreyho Andersona, ale Smith tvrdí, že fanoušci chtějí vidět v titulovém zápase právě jeho.

„Fanoušci si to přejí. Nechtějí vidět, jak Jones přejede Andersona či kohokoliv jiného. Tyhle sračky je nezajímají. Chtějí pořádný zápas.“

Smith porazil dva bývalé šampiony – Evanse a Shoguna Ruu a v posledním duelu i bývalého titulového vyzyvatele Volkana Oezdemira. Dominantní výkony zvýšili bojovníkovo sebevědomí a nelze se divit, že si věří i na toho nejlepšího.

„Když dokážete porazit Alexe Gustafssona, je to velká věc. Takže klobouk dolů Jone, ale mohl sis počínat lépe. Viděl jsem muže, který se dá porazit. Viděl jsem borce, se kterým se můžu rovnat a porazit ho. Nejsem Jonem nikterak ohromený. Je to fenomenální bojovník, ale já se ho rozhodně nebojím. Lidé si myslí, že je neporazitelný, ale já to vidím jinak. Vidím bojovníka, který má ve své hře spousty děr a jako každý jiný člověk může prohrát.“

Sebevědomá prohlášení od Anthony Smithe. Jones nedal Gustafssonovi téměř žádnou šanci. Téměř dokonalým výkonem zápasu dominoval a zavřel ústa všem pochybovačům. Nelze se Smithovi divit, že chce svůj zápas o titul. Jak jednou prohlásil Daniel Cormier – MMA má určité levely a já s Jonesem jsme ten nejvyšší. Zda se na něj dostane i Anthony Smith je otázka, kterou zodpoví možná již letos v létě.

UPDATE: Tak to vypadá, že výzvy dopadly na úrodnou půdu. Jon Jones už na svůj instagram pověsil fotku, kde začíná Smitha studovat se slovy „Je tuho na studování hodně. Tohle bude zábava.“

So much to study, this is going to be fun

Příspěvek sdílený Jon Bones Jones (@jonnybones),

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here