Apollo Silva důrazně odpovídá Bryczekovi: „Zbil jsem tě, měl bys mě respektovat!“

Spor mezi Leandrem Silvou a Robertem Bryczekem ani po jejich vzájemném souboji zřejmě jen tak neskončí. Poté, co Silva v roce 2019 porazil polského bojovníka jasně na body, se Bryczek před pár dny ozval a ostře se do Brazilce opřel. Apollo však má pro Poláka jasný vzkaz.

Bryczek ve svém posledním rozhovoru zdůraznil, že na zápas se Silvou měl v tu dobu špatnou přípravu a nepodal takový výkon, v jaký doufal. Nyní je však podle něj situace značně odlišná a případná odveta by tentokrát dopadla v jeho prospěch. Navíc Silvu nazval „steroidovým týpkem“. Co na to Apollo?

„Mluvíš o mně až moc,“ napsal Silva na svém Instagramu. „Měl bys mě spíš respektovat, jelikož jsem tě zbil. Navíc jsem ten zápas s tebou vzal pouhé tři týdny před turnajem, tak drž hubu. Podívej se na můj příští zápas a raději začni více makat.“

Leandro Silva se už za pár dní představí na turnaji OKTAGON 21, kde bude čelit české legendě Petru Knížeti. Naopak Robert Bryczek zatím zápas oznámen nemá, ale projevil zájem o Jozefa Wittnera nebo šampiona Davida Kozmu.