Ben Askren: „UFC chce, abych prohrál.“

Výměna bojovníků Johnson/Askren šokovala svět MMA na konci října. Prezident UFC Dana White nové akvizici welterové váhy následně přislíbil, že při svém debutu v UFC dostane bojovníka z TOP 5.

Ještě před pár dny se spekulovalo o možném zápasu s Darrenem Tillem pro UFC event v Londýně. Askren vyzval rodáka z Liverpoolu na sociálních sítích, stejně tak jako několik dalších bojovníků, ale všem těmto spekulacím je nyní konec. Nakonec Askren dostane soupeře, kterého vůbec nechtěl. Na UFC 233 se střetne s bývalým šampionem welterové váhy a současnou pětkou této divize Robbiem Lawlerem (28-12)

„Funky“ z tohoto match-upu není vůbec nadšený, což potvrdil v rozhovoru pro ESPN. „Lawler je pravděpodobně ten chlapík v TOP 5, který má tu nejlepší příležitost mě porazit. Má dobrý wrestling a je očividně tvrdý striker. Jestli chceš, aby mě někdo porazil, je to asi nejlepší co najdeš.“

Askren si myslí, že UFC nechce aby vyhrál, a proto dostal právě bývalého šampiona. „No tak člověče, je to zřejmé. Nechtějí, abych vyhrál. Dana White to popře, ale měl by jednoduše říct „Nemám rád Bena Askrena. Myslím, že je to blbec a chci vidět, jak dostane nakládačku“. Dodal, že takhle by to bylo v pořádku a na nikoho by se neurazil.

Jak vidíte debut pro Askrena? Dokáže porazit Lawlera nebo dostane zmíněnou nakládačku?

1 komentář

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here