Blachowicz reaguje na působivý výkon Teixeiry

Aktuální šampion polotěžké váhy Jan Blachowicz byl dnešním vítězstvím Glovera Teixeiry ohromen a brazilskému bojovníkovi dal nabídku, která se neodmítá.

Jednačtyřicetiletý Teixeira si na UFC Vegas 13 připsal další důležité vítězství. Tentokrát porazil obávaného Thiaga Santose, kterého utáhnul na Rear Naked Choke ve třetím kole. Pro brazilského veterána to je už páté vítězství v řadě, což znamená, že by mohl být zaslouženě dalším adeptem na titulový zápas.

Tento důležitý souboj polotěžké váhy sledoval i samotný šampion Blachowicz, který na svých sociálních sítích pochválil Teixeirův fantastický výkon.

„Úžasný zápas a neuvěřitelná jízda od Glovera Teixeiry,“ napsal Blachowicz na Twitteru. „Jsi dalším, kdo si zaslouží titulový zápas a možnost ochutnat legendární polskou sílu! Pokud se Adesanya nedočká do března 2021, pojďme do toho.“

Blachowicz má sice domluvený velký zápas se šampionem střední váhy Israelem Adesanyou, ale tento souboj šampionů zatím nebyl oficiálně potvrzen. Není tedy vůbec vyloučeno, že Glover Teixeira svou šanci proti polskému šampionovi dostane.