Conor McGregor nějakou dobu zase plnil titulky bulvárních i jiných novin a bohužel tím výrazně ovlivnil placenou akci UFC 223, na kterou se uvalila kletba ze všech možných stran.

To už je ovšem minulost a UFC cílí svoji pozornost především na International Fight Week, kde už si s předstihem pojistilo velmi očekávaný superfight v těžké váze – Miocic vs. Cormier.

Očekává se, že karta pro UFC 226 bude napěchovaná od začátku do konce a že tentokrát nepřijde žádná katastrofa. Podle nejnovějších informací se může na hlavní kartě zjevit i jméno, které bylo spojováno s UFC 223 – Max Holloway.

Šampion v pérové váze přijal nabídku vzít zápas na poslední chvíli proti Khabibovi, ale lékaři ho nakonec nepustili, a tak se plány změnily na původní variantu – obhajoba titulu proti Brianu Ortegovi, který všechny šokoval, když knockoutoval Frankieho Edgara a v podstatě si tím hlasitě řekl o titulový zápas.

Nyní se šušká, že by právě Holloway vs. Ortega měl být přidaný na kartu UFC 226. Zatím není nic oficiálního, ale dlouholetému novinářovi Arielu Helwanimu z MMA Fighting potvrdily důvěryhodné zdroje, že k zápasu dojde. V tomto případě je opravdu na co se těšit.

Holloway má úctyhodnou 12zápasovou šňůru vítězných zápasů, připsal si cenné skalpy Alda, Pettise, Swansona, Lamase a dalších. Ortega vyrostl velmi rychle a zatím všechna svá utkání v UFC vyhrál před limitem.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here