Bývalý bojovník UFC Tim Hague zemřel v pouhých 34 letech na následky KO z boxu

Tim Hague, veterán UFC zemřel ve svých pouhých 34 letech poté, co inkasoval KO v boxerském ringu a celkově neskutečně náročný zápas, ve kterém byl hned několikrát poslán k zemi.

Zápas byl v pátek. Hague zemřel v neděli v Edmontonské nemocnici, poté co byl celou dobu od zápasu v kritickém stavu.

Vyjádření jeho sestry:

“S velkým smutkem, žalem a zlomeným srdcem musíme oznámit, že Tim dnes zemřel. Byl obklopen rodinou a poslouchal své nejoblíbenější písničky. Bude nám chybět. Žádáme o soukromí v těchto těžkých časech.“

Onen soupeř Tim Hague ze zápasu byl Adam Braidwood, který ho několikrát poslal k zemi. Rozhodčí však ne a ne zápasu ukončit. Nakonec přišla poslední rána, která Tima poslala k zemi, a zápas byl u konce.

 

Ve své MMA kariéře měl Hague skóre 21-13, z toho 15 ukončení knockouty a submissemi. Ve svém debutu porazil Pat Barry v prvním kole na submission v roce 2009, následující 3 zápasy však prohrál a byl propuštěn. V roce 2011 se opět ukázal v UFC a prohrál s Matt Mitrionem na TKO v prvním kole. Po jeho cestě v UFC bojoval hlavně v Kanadě, kde vyhrál titul těžké váhy v Unified MMA a XFFC. Poslední MMA zápas byl proti Michal Andryszak v organizace ACB v červnu 2016.

(mmafighting.com)

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here