UFC 228 bude obsahovat návrat Tyrona Woodleyho, ale jeho soupeřem se nakonec nestane Colby Covington, který porazil Rafaela dos Anjose a získal prozatímní titul ve welterové váze. Místo něj naskočí do utkání Darren Till.

Nyní se k celé situaci Covington detailně vyjadřuje:

„Proč se snaží urychlit kemp? Tenhle zápas potřebuje vybudovat. Potřebuje mít 12 týdnů propagace. Nechte mě vám ukázat, že umím zápasy propagovat a prodávat. Protože nikdo neprodává zápasy tak jako já. Vím, jak to mám dělat. Ostatní to neumí. Chtěl jsem ten zápas, ale nechtěl jsem to datum. Nebyla šance, že bych se dokázal do té doby připravit.

Ale já o negativech ve svém životě nepřemýšlím. Myslím jen na pozitiva. Neseberou mi nic. Ten pás jsem si zasloužil. Jediný způsob, jak mi ho můžou vzít, je ten, že mě někdo porazí v octagonu a nikdo takový neexistuje. Ať už to bude ‚Tyquil‘ Woodley nebo ‚Tillsbury Doughboy‘, budu připraven na vyzyvatelský zápas.

Ten souboj chci jako nic jiného. Chci ho víc než chci dýchat. Doslova – takhle hrozně moc chci ten zápas.

Je to na prd, no. UFC hledí na krátkodobé cíle. Woodley-Till neudělá přes 100 tisíc PPV buys. Nevím, proč mě do toho zápasu nutili tak rychle. S ‚Tyquilem‘ bysme udělali velký money fight. Lidi by to táhlo. Tenhle zápas jsem vybudoval.

Je to sice na prd, ale nedá se s tím nic dělat. Teď musím jen doufat, že to Tyron nepo..re. To je všechno, co mu chci říct – Tyrone, nep…r to. Já to vybudoval, ty ne.“

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here