Cornelia Holm: Do Brna jedu s jasným záměrem, zničit Lucii Pudilovou!

Švédská bojovnice má před sebou zatím největší výzvu kariéry. Už tuto sobotu ji totiž čeká veteránka UFC Lucie Pudilová, na kterou si ale Holm pevně věří a je připravena na velmi tvrdou bitvu.

Cornelia Holm (4-2) není v organizaci OKTAGON MMA žádným nováčkem. Minulý rok totiž porazila přesvědčivě na body Veroniku Rodovou, což překvapilo nejednoho domácího fanouška. V pevnosti Brno se už za pár dní střetne s Lucií Pudilovou, proti které je připravena šokovat podruhé.

„Jsem velmi šťastná za zápas s Lucií Pudilovou,“ řekla Holm v rozhovoru pro Fight Club News. „Na zápas jako je tento jsem čekala už dlouho. Mám možnost porazit hodně velké jméno. Myslím, že zápas s Lucií mi stylisticky hodně sedí. Je velmi silná a o výhru se bude chtít porvat. Já jsem však odhodlaná pro vítězství prolít krev a dát do toho naprosto vše!“

Holm také prozradila, že pokud by nad Pudilovou tuto sobotu zvítězila, ráda by se ucházela o titulový zápas největší československé organizace.

„Doufám, že po případném vítězství nad Pudilovou se mi otevřou další možnosti. Už od začátku jsem chtěla titulový zápas v OKTAGONU a chci to i nadále,“ věří Holm.

I když je pro většinu fanoušků švédská bojovnice jasný outsiderem, Cornelia to tak rozhodně nevnímá. Naopak, v hlavě má nastaveno pouze vítězství a zároveň fanouškům slibuje velmi atraktivní podívanou.

„Bude to opravdová válka,“ říká Holm. „Myslím, že můžete očekávat velmi vzrušující a tvrdý zápas, který jak doufám, zaujme každého fanouška. Do Brna přijíždím s jasným záměrem, zničit Pudilovou!“