Covington: Ukončím Woodleyho do třetího kola

Colby Covington získal to, po čem toužil. Prozatimní pás šampióna welterové váhy. Všeobecně neoblíbený bojovník udolal v pětikolovém maratonu Rafaela Dos Anjose. RDJ, který ve vyšší váze nad svými protivníky dominoval, byl favoritem a očekávalo se, že v zápase zvítězí. Nestalo se. Covington zvítězil jednomyslným rozhodnutím a po zápase ihned vyzval právoplatného šampiona Tyrona Woodleyho.

„Ten chlap je totálně falešný. Pokud si myslíte, že mě nemáte rádi, jděte poslouchat jeho, když zkouší natáčet rapové album. Je to vtip! Zkouší v Hollywoodu natáčet béčkové filmy, které jdou rovnou na DVD. Dělá cokoliv jiného, aby nemusel zápasit. Proto jsem tady. Udělám naší divizi opět skvělou.“

Colby si užívá roli nenáviděného zápasníka a s negativními reakcemi si vůbec hlavu neláme.

„Nikdo nemá Woodleyho rád. Ten týpek je příliš zaneprázdněný Kardashianovými. Je v radši v Hollywoodu, takže si myslím, že lidé budou rádi, když znovu dostanu naši divizi na výsluní“.

„Spárovali jsme stovky a stovky hodin v American Top Teamu. Vím, jak bojuje, je příliš předvídatelný. Má pouze pravou ruku. Nevydrží bojovat delší dobu. Lidé se bojí jeho síly, já opravdu ne. Dostanu ho do klinče. Dostanu ho na zem. Udělám si s ním, co chci a ukončím ho ve třech kolech. Pamatujte si má slova“!

Právoplatný šampion nezápasil od UFC 217, protože se zotavoval ze zranění ramene. Covington se tedy považuje za právoplatného šampióna.

„Mohl se mnou bojovat v prosinci. Dostal nabídku na zápas s Diazem i St-Pierrem, ale kvůli penězům to odmítl a najednou musel na operaci. Můj pás je skutečný. Ví dobře, že zápas se mnou bude money fight. Chci ten zápas. On nikoho nezajímá, všichni chtějí vidět mě.

Můžete Colbymu fandit nebo ho nenávidět. Dokázal na sebe poštvat celou Brazílii. Ostatní bojovníci mu nemohou přijít na jméno. Dokonce i Jon Jones si neodpustil pár poznámek na jeho adresu. Jak sám Covington říká, si užívá pozici nenáviděného bojovníka a to mu jde opravdu skvěle.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here