Covington zraněný, Woodley zápas s Tillem odmítl „Já sedět a čekat rozhodně nebudu“

Darren Till prozradil, že mu byl nabídnut zápas o titul welterové váhy, šampión Tyron Woodley však odmítnul.

Britská „Gorrila“ věří, že Colby Covington je zraněn a proto si UFC jako náhradu vybralo jeho. Tohle tvrzení asi od pravdy daleko nebude. Covington se totiž nedávno objevil jako host v jednom rádiu, kde říkal, že potřebuje nějaký čas navíc a schopný boje bude nejdřív v listopadu/prosinci.

To je pro UFC pozdě. Tyron Woodley byl kvůli operaci a zranění ze hry už rok.

„Nevím, co se s Colbym děje. Jestli je zraněný nebo ne. Každopádně mě byl nabídnut zápas s Tyronem Woodleym a on ho nepřijal,“ říká Till.

„Nijak extra mě to odmítnutí netrápí, ale podle mě si Tyron uvnitř své hlavy myslí, že nikdo není hoden té pocty s ním bojovat. Chce jen sedět na titulu jak nejdéle to půjde. Když nechce mě, tak koho? Na výběr jsem jen já nebo Colby. Ten očividně nemůže, tak co bude?“

„Napadá mě jen pár možností. Buď chce prostě namlátit Colbymu za to všechno, co o něm řekl nebo nechce bojovat výhradně semnou. Taky je tady možnost, že ani nemá v úmyslu se vrátit a jen oddaluje odchod do důchodu.“

„Já jen sedět a čekat ale nebudu. Mezitím někomu nakopu zadek a uvidíme, co se bude dít.“

UFC se zatím k situaci ještě nijak nevyjádřilo a my si teda na další rozvržení osudů ve welterové váze budeme muset ještě chvíli počkat.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here