Cowboy Cerrone o prohře s Tillem: „Ukázalo se, že je to sakra tvrďák.“

Oblíbenec fanoušků celého světa Donald “Cowboy“ Cerrone minulý rok nejspíš netušil, s kým pravě podepsal smlouvu na zápas.

Jakožto velmi uznávaný veterán s úctyhodným skóre je to pro každého ‚prospekta‘ doslova vysněný soupeř. To přesně zabralo i Darrenu Tillovi, který v polském Gdaňsku legendárního Cerroneho spektakulárně přejel v prvním kole a nastartoval pořádně dlouhý a přeplněný ‚hype train‘, na jehož další zastávku si však budeme muset ještě chvíli počkat.

Na koho už čekat ale nemusíme, to je Cowboy. Toho o víkendu čeká Yancy Medeiros, ale ještě před samotným zápasem se Cowboy s novináři (z MMA Junkie) podělil o dojmy právě ze zápasu s Tillem.

„Rozhodně tady nesedím a nehledám výmluvy. Nejsem ten typ chlapa. Zápas s Masvidalem – dostal mě. Zápas s Robbiem (Lawlerem) – sakra těsný, ale v zápase s Darrenem Tillem jsem si říkal ‚Kdo je ten chlap?‘ Natáčel jsem film a nevěnoval jsem mu zrovna moc pozornosti. Nakonec se ukázalo, že je sakra tvrďák a trefuje neskutečně.“

„Někdo se mě ptal, jak se s ním budu chtít vypořádat… No, Darrenovi trvalo asi 13 a půl sekundy, než mě stihl poprvé pořádně trefit a já už se pak na nic nezmohl.“

Tento víkend bude chtít Cowboy už definitivně ukončit sérii proher. Nečeká ho věru vůbec nic jednoduchého. Jeho soupeřem totiž bude nebezpečný Yancy Medeiros.

„Tohle prostě musím vyhrát, protože ty prohry už mě sakra nebaví. Unavují mě. Nějaké žebříčky, skóre a podobné sračky, to mě vůbec nezajímá. Prostě už je čas začít vyhrávat. Jdeme na to. Tohle je jen o mně.“

Duel Donald Cerrone vs. Yancy Medeiros bude hlavním zápasem UFC Austin, které se uskuteční tento víkend, z neděle na pondělí.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here