CZECH OPEN – POPRVÉ S ŽENSKÝM MMA

Tradiční a největší amatérský turnaj u nás má před sebou další ročník a poté co byl v loňském roce rozšířen o MMA je letos doplněn nově ještě o kategorii žen a to hned ve všech 7 kategoriích.
Byť se v těchto váhovkách , ženy běžně v žádné profesionální organizaci neperou, tak je zajímavé jim tuto šanci na amatérské úrovni dát a jsme zvědavy na kolik ji dokáží využít.

Jinak nás tradičně čeká silné pole postojářů v K1 a Thaiboxingu, které bude opět obsahovat i jména, které známe z profesionálních turnajů. Turnaj je jedním ze šesti kvalifikací pro reprezentační výběry ČSFU.

V rámci MMA se můžeme těšit na borce pod 4 zápasy v sherdogu a již posledně se ukázalo, že soutěž bude jistě velmi kvalitní. Klec a dva ringy se začnou plnit zápasy od 9hodin ráno a to 2.4.

1 komentář

  1. […] Tradiční a největší amatérský turnaj u nás má před sebou další ročník a poté co byl v loňském roce rozšířen o MMA je letos doplněn nově ještě o kategorii žen a to hned ve všech 7 kategoriích. Více v článku Czech Open poprvé s ženským MMA. […]

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here