Dana White: „S Conorem se setkáme v Las Vegas“

Prezident UFC Dana White plánoval setkání s Irskou superstar při víkendovém turnaji UFC v Liverpoolu. Nestalo se tak. Podle posledních informací vyřeší Conorovu budoucnost při jednání v Las Vegas.

„Conor a já se setkáme v Las Vegas. Nemluvili jsme spolu od incidentu v New Yorku. Je to již nějaký čas a proto si spolu co nejdříve sedneme a uvidíme, co bude dál“.

White potvrdil, že vše bude záviset na soudním stání, které McGregora čeká 14. června v New Yorku. Conor bude vysvětlovat incident, který se stal před UFC 223 v Brooklynu. Dublinský rodák čelí několika obviněním a všeobecně se očekává, že sáhne hluboko do kapsy, protože ve vězení určitě neskončí.

„Co s ním bude dál, závisí na červnovém soudním stání v New Yorku. Nemůžeme podnikat další kroky, dokud neproběhne soud“.

McGregor v oktagonu nezápasil od UFC 205, kde drtivě porazil Eddieho Alvareze a stal se držitelem dvou pásu současně. UFC nakonec Conorovi odebralo pás lehké i pérové váhy, neboť místo obhajování raději vydělal velké peníze v boxerském ringu s Floydem Mayweatherem.

Na trůnu šampiona lehké váhy Conora vystřídal ruský bijec Khabib Nurmagomedov. Vzhledem k rivalitě obou zápasníků, jejich potencionální souboj může být nejsledovanějším zápasem v historii MMA. Khabib o víkendu poslal Conorovi zprávu, že hra se změnila, zatímco byl pryč.

Dana White naznačil, že pokud soud pro Conora dopadne dobře, zápas s Khabibem se může uskutečnit ještě v letošním roce.

Jsem přesvědčen, že Conor ten zápas chce stejně jako Khabib, takže očekávám, že k němu opravdu dojde“.

Neporažený šampion z Dagestánu má s Conorem nevyřízené účty. Za pár týdnu se dovíme, jaký trest McGregor dostane od státu New York. Do tepláku Conor určitě nepůjde a měl by tedy být schopný na podzim zápasit. Vysněný souboj všech fanoušků tedy můžeme očekávat již tento rok.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here