Darren Till: „Dokud mám co jíst a můžu si dovolit nový pár tréninkových bot, jsem šťastný.“

Říjnová výhra nad Donaldem Cerronem znamenala pro Darrena Till a jeho kariéru raketový vzestup. Nejen, že si k výplatě připsal $50,000 za výkon večera, ale vyšvihl se i co se žebříčku welterové váhy týče – na 7. místo. O hype ze strany fanoušků ani nemluvě.

Till si příjemné změny možná užívá, ale na jeho životním stylu se rozhodně nic nemění.

„Dokud mám co jíst a můžu si dovolit nový pár tréninkových bot, jsem šťastný,“ řekl Till v rozhovoru pro MMAjunkie. „Jsem prostý a přesto šťastný chlap. Nezajímají mě Mercedesy nebo Lamborghini. To si nechte pro ty poníky, kteří vše strkají na Instagram. Já chci jen tvrdě trénovat.“

Na ulicích v rodném městě ho lidé pomalu začínají poznávat. Vše se ale ještě určitě zdvojnásobí, neboť nejpozději koncem roku 2018 chce být šampionem UFC.

„Když jdu do centra města nebo někde do kavárny, lidé mě poznávají a chodí si ke mně pro podpis nebo se mě ptají, jestli jsem vážně Darren Till. Tyto pocity jsou pro mě nepřekonatelné a nelze je vyjádřit slovy.“

„Ale jak říkám, vše bude ještě větší, protože koncem roku 2018 chci být šampiónem. Opravdu v to věřím.“

Další zápas a představení rodáka z Liverpoolu zatím neznáme. Nějakou tu dobu probíhá menší pošťuchování s Mikem Perrym, který však po prohře nad Ponzinibbiem dostal jiného soupeře. Nedávno Darrena vyzval Gunnar Nelson pro turnaj v Londýně.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here