Dominick Cruz: “Chci titulový zápas s vítězem Gabrandt vs. Dillashaw.”

Dominick Cruz je i po prohře a ztrátě titulu na UFC 207 pořád hodně zaneprázdněn. Dostal práci jako analytik na Fox Sports a také se objevil jako jeden z komentátorů UFC po boku Joe Rogana a dalších.

Nyní, když si jeho tělo odpočlo, je připravený vrátit se do kempu a začít se připravovat na další zápas. Bývalý šampión a podle mnohých nejlepší bantamový bojovník vůbec chce nečekaně vítěze z dvojice Garbrandt/Dillashaw.

“Jen jsem potřeboval nechat své tělo od MMA trochu odpočinout. Minulý rok jsem měl 3 zápasy. A všechno to bylo proti těm nejlepším v divizi.”

“Rád bych se vrátil a bojoval o titul. To je můj cíl. V zápase s Codym jsem byl pořád ve hře i v pátém kole. Nebyl jsem vyřízený, pořád jsem se snažil. Chtěl bych tedy určitě zápas o titul s vítězem, ať už Gabrandt nebo Dillashaw. Těším se na to, chci to a chtějí to i fanoušci.”

“Řekl jsem to i Seanu Shelbymu (matchmaker UFC). Říkal mi, že neví a že neví, jestli je to nutné. Já mu na to říkal, že je to zápas, který chci a který je třeba. V bantamové divizi jsou tři jména – Já, Cody a TJ. Důvod proč tyto dva znáte je ten, že zápasili semnou, já o nich mluvil a já je zpopularizoval.”

“My tři bychom podle mě mohli na přeskáčku bojovat každý s každým třeba 10 let v kuse a pořád by to byly dobré zápasy. Nemám důvod a nedává to smysl, abych šel pro zápas někde dolů do žebříčku. Jsem 1. vyzyvatel a mám právo na titulový zápas.”

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here