Eddie Alvarez údajně opustí UFC

Dle zákulisních informací ztratí UFC svou další hvězdu. Bývalý šampion lehké váhy, král podzemí, Eddie Alvarez zvažuje podpis s asijskou organizací ONE Championship.

Alvarez je mezi fanoušky velmi oblíbený, neboť vždy přinese do oktagonu opravdovou válku. Nezapomenutelné bitvy s Poirierem nebo Gaethejem byly nominovány na souboj roku. Nejslavnějším duelem rodáka z Philadelphie byl titulový souboj s Conorem McGregorem na UFC 205. Irská superstar nedala Alvarezovi vůbec žádnou šanci a dle Eddieho slov, utrpěl nejhorší porážku ve svém životě. Nyní se zdá, že svou kariéru posune jiným směrem a dá UFC sbohem.

ONE Championship je asijská organizace, která se snaží přilákat po svá křídla zajímavé a atraktivní zápasníky. Alvarez je prototyp válečníka, který by v Asii získal velké množství fanoušků. Údajně by měl získat kontrakt na více zápasů, za velmi dobrých finančních podmínek. Všichni víme, že UFC nevyplácí bojovníkům nikterak velké částky, takže si Eddie finančně jistě polepší.

Alvarez může být největším tahákem a hvězdou organizace. Bývalý šampion Bellatoru i UFC bude chtít do své sbírky přidat další mistrovský pás. Poslední Eddieho soupeře – Dustin Poirier již přes sociální sítě popřál Eddiemu mnoho štěstí v dalším životě. Zdá se tedy, že k přesunu do Asie opravdu dojde.

The Underground King je skvělý, tvrdý bojovník, který se nebojí opravdových přestřelek se svými soupeři. V UFC zanechal velkou stopu a věříme, že se mu bude dařit i v jiné organizaci.

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here