Fight Life pokračuje… aneb O VELEBOJI KTERÝ NEBYL!

Ovšem tentokráte pokračuje tato rubrika bez fightu. Nebo ne? Jsem si jen tak vzpomněl, že měl být na začátku května k vidění neskutečný fight, který měl na sebe „krásný“ plakát a samozřejmě spoustu „lajků“ od lidí u kterých bych to nečekal.

Tento večer živila přestřelka o nesmiřitelnosti dvou borců a mimo jiné i o vyprodaném stadionu. Nakonec, ale nikde nemohu dohledat výsledek, nedej bože záznam.

Je to asi tím, že celá akce se neuskutečnila. Že výroky obou borců na adresu toho druhého jsou jen rozšláplým hovnem v blátě, které byť málo, ale přeci jen smrdí a opět poškozuje scénu bojových sportů.

Ten duel „O Krále Opavy“ teď zase nabízí (asi na oplátku) Pavel Petrásek svému sokovi Petru Čajňákovi a to na akci, která bude v Bruntále. Pavel, který se teď stal zrovna Mistrem Světa ISDO (na detaily se můžete podívat na jeho stránky) pro změnu vyzývá Petra, který mezi tím prohrál v Nitře asi po minutě s Mariánem Jakubíkem (ten je teď velmi nahypovaným soupeřem o titul pro Pukače).

Proč to vlastně celé píšu, když je to téměř všem úplně jedno. No proto, že to zas tak úplně jedno není! Ať si oba borci startují kde chtějí, s kým chtějí a jak dlouho chtějí. Já jim to ze srdce přeju a pevné zdraví k tomu. Jejich bojovou minulost a odvahu postavit se do klece v jejich začátcích (speciálně u Petra, který má jen na Sherdogu bilanci 12-19 a první zápas s Danem Bartákem již v roce 99) jim určitě neubírám a nedovolil bych si to!

Ale ať si ani jeden nehraje na promotéra kvalitních turnajů, zástupce jakékoliv skutečné MMA či Muay Thai asociace v Čechách a nejvíce ze všeho ať nematou lidi, kteří by se třeba chtěli o tento sport skutečně zajímat. Opravdu mě zajímá jestli tohle skutečným promotérům nevadí a nevšímají si toho? Já vím, že to tak není, ale pak nechápu onu lhostejnost…?

Chápu, že se nemusí vše podařit a to nikomu z nás, ale způsob komunikace, respektive následné nekomunikace je šílený i na dobu dávno minulou, natož pak současnou. Za tohle je oba odsuzuji a jsem hluboce přesvědčen, že by to mělo znít z úst všech kvalitních promotérů a bojovníků, kterým o bojové sporty jde a kteří v jejich prospěch dennodenně pracují. Tedy včetně těch, kteří tak nadšeně „lajkovali“ onu bezvýznamnou NE-událost!