Georges St-Pierre podepisuje smlouvu k zápasu na UFC 217

GSP vs. Bisping na UFC 217

Bývalý šampión welteru Georges Saint Pierre včera na svém instagramovém profilu zveřejnil fotku, kde podepisuje kontrakt na titulový zápas ve střední váze UFC s Michaelem Bispingem na UFC 217 v Madison Square Garden 4. listopadu.

Tento zápas se měl odehrát už začátkem prázdnin na UFC 213. Dokonce proběhla i tisková konference. Následně se to celé ale zpomalilo a věci se zkomplikovaly. GSP musel na operaci, Bisping měl problémy s kolenem a už se zdálo, že ze samotného zápasu sejde úplně. Ostatně to i několikrát řekl prezident UFC Dana White.

Okamžitě začaly spekulace, že GSP půjde s vítězem duelu Woodley/Maia o titul ve welteru, což také byla v minulosti doslova jeho divize.

Opět se ale ukázalo, že dokud není nic podepsáno nebo oficiálně prohlášeno, tak to neplatí.

Finally signing my UFC 217 Bout Agreement vs. Michael Bisping for Nov. 4th at MSG – Get ready for a big night in NYC!!!

Příspěvek sdílený Georges St-Pierre (@georgesstpierre),

St-Pierre (25-2) má za sebou dlouho pauzu. Poslední zápas absolvoval v roce 2013, kdy porazil Johny Hendricske (Ano, Hendricks kdysi opravdu běžně zvládal dělat váhu welteru). Na vlně 12 vítězství pak oznámil odchod do ‚bojovnického důchodu‘, který jak všichni dobře víme, většinou nebývá úplně definitivní.

Bisping (30-7) získal titul minulý rok, když vzal zápas na poslední chvíli za zraněného Weidmana a doslova šokoval celý svět. V prvním kole knockoutoval suverénního Luka Rockholda. Od té doby obhajoval jednou proti Danu Hendersonovi v říjnu minulého roku.

Jak dopadne bitva těchto dvou veteránů na potencionálně největší kartě UFC tohoto roku? UFC 217 4. listopadu v Madison Square Garden

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here