HANUMAN CUP 23. – HROMEK JDE S KŮŽÍ NA TRH

Již zítra, tedy 25.9. se představí v KD Zrkadlový Háj v Bratislavě vpodstatě celá špička domácího Hanumanu a společně s nimi další zajímavá jména ze Spartnas gymu.

Duel ve kterém jde s kůží na trh domácí šampión nás čeká ve váze do 84kg. Na 5×3 min si to rozdají Dano Hromek, který je favoritem a s ním se popere Jakub Benko (Spartans). Benko je střelec co se do všeho vrhá po hlavě a bude zajímavé jestli mu Hromek vnutí svůj pomalejší technický styl. Jeho trenér Fero Starý tvrdí, že se Dano umí rozjet, když je potřeba a tak doufejme, že ho k tomu Benko donutí.
Hromek měl nedávno zlomenou ruku se kterou dokázal odboxovat téměř celý zápas a přesto vyhrát. Své zápasy zvládá často s přehledem, ovšem zároveň nejsou některé duely příliš oku milé. Nechme se tedy překvapit jestli 195 cm vysoký mladík Benko potrápí, či zaskočí favorita.

V dalších hlavních zápasech se předvede velký talent Marko Novák s Maďarským soupeřem. Chybět nebude ani Ivan Pavle, který má proti sobě Srba Andelkoviče a hlavní zápas obstará „The Pretty Beast“ Lucie Krajčovič. Soupeřkou jí bude Italská bojovnice Patrizia Gibelli.

Celkově 11 zápasů začíná v 19h a vy určitě doražte fandit!

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here