Ještě před dvěma týdny se zdálo, že karta UFC 229 bude kromě mega-zápasu Conora McGregora s Khabibem Nurmagomedovem ne příliš atraktivní.

To se ale naštěstí změnilo a UFC celou startovku vybarvilo pěkně do růžova. Přidáno bylo hned několik atraktivních zápasů. Tím – pro fanouška a samotný hlavní zápas – nejdůležitějším je Tony Ferguson vs. Anthony Pettis.

Oba bojovníci, hlavně tedy Ferguson, budou totiž sloužit jako náhrada v případě jakéhokoliv problémů jednoho z hlavních tahounů. Jen si představte konečně dostat vele-očekávaný zápas Khabib vs. Tony nebo pikantně atraktivní bitvu Conora s Tonym jako bolestné.

Na startovku přibyly i těžké váhy Derrick Lewis a Alexander Volkov. Chybět nebude ani polotěžká váha s rozjetým OSP, který své síly porovná s nebezpečným prospektem Dominickem Reyesem. Celou hlavní PPV kartu pak otevře oblíbená Michelle Watersen s Felice Herrig.

Khabib Nurmagomedov vs. Conor McGregor
Tony Ferguson vs. Anthony Pettis
Ovince Saint Preux vs. Dominick Reyes
Derrick Lewis vs. Alexander Volkov
Michelle Waterson vs. Felice Herrig

Hlavním tahounem předzápasů pak nebude nikdo jiný, než senzace Sean O’Malley, který je – podle názoru mnohých – nástupcem Conora McGregora.

Sean O’Malley vs. Jose Alberto Quinonez
Sergio Pettis vs. Jussier Formiga
Scott Holtzman vs. Alan Patrick
Ryan LaFlare vs. Tony Martin
Lina Lansberg vs. Yana Kunitskaya
Gray Maynard vs. Nik Lentz

Prelims ještě pravděpodobně dva zápasy dostanou.

Možná největší turnaj historie organizace, UFC 229, se uskuteční už 6. října a vy všichni jste zváni na naše společné sledování v pražském sportovním baru Expatss.

2 KOMENTÁŘE

  1. Kdo bude celý galavečer vysílat? Na Nova Sport 2 je přenos od 4 hod ráno – to by ale, pokud má být hlavní zápas v 6 ráno, všechno během dvou hodin nestihli…

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here