Chicago bude dějištěm historicky prvního zápasu ženské pérové váhy UFC, ve kterém nepůjde o titul. Říkáte si, že tohle je trochu divné? Máte pravdu. Ona divize byla totiž založena z jednoho prostého důvodu, a to poskytnout Cris Cyborg píseček na hraní, kde bude rozbíjet jednu soupeřku za druhou. Přesně tak to taky dopadlo.

Nyní nás vůbec poprvé čeká zápas, který nebude o titul, a sice o titulovou šanci. Na jedné straně populární Holly Holm a na straně druhá Megan Anderson, žena, která proti Cyborg dostává snad úplně největší šance.

Holly Holm (11-4) neprožívá zrovna ty nejlepší léta. I když její zápasy táhnout a u fanoušků se těší značné oblibě, výsledky hovoří jinak. Od legendárního knokauty Rondy Rousey Holly prohrála čtyři z pěti zápasů. Poslední prohra byla právě proti Cris Cyborg i když můžeme s jistotou říci, že brazilské šampionce oponovala nejlépe. A taky proto chce Holly Odvetu.

Chce li odvetu, musí porazit Megan Anderson (8-2), šampiónku pérové váhy ženské organizace INVICTA FC. Minulé léto to měla být právě ona, kde se na UFC 214 měl utkat s Cris Cyborg o titul. Kvůli osobním problémům však musela ze zápasu odstoupit. Ve svých 28 letech patří k jedné z nejobávanějších bojovnic na světě a je žhavou adeptkou na sesazení Cyborg z trůnu.

Obě se podle Chicagského deníku střetnou na UFC 225 v Chicage, které se uskuteční 9. června. Hlavní zápas obstarají Robert Whittaker a Yoel Romero.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here