T. J. Dillashaw v těchto dnech nepůsobí zrovna „nejzdravějším dojmem“ – a všiml si toho i Henry Cejudo.

Dillashaw a Cejudo se už tento víkend utkají na první kartě tohoto roku v souboji Šampion vs. Šampion. Zápas bude ve váhové kategorii do 56 kilogramů (flyweight) a tedy o pás, který momentálně drží Cejudo.

Dillashaw má velké ambice a chce být dalším dvojnásobným šampionem, což je teď hodně trendy. Má to ale háček, nikdy předtím na takovou váhu neshazoval. Však pár hodin před minulým zápasem (s Garbrandtem) vážil necelých 70 kg.

„Osobně si myslím, že vypadá jak přespolní běžec. Fyzicky. Myslel jsem, že bude mít trochu více tuku a hlavně svaloviny, ale asi ne… Nevypadá dobře a potřeboval by sklenici vody,“ vtipkuje Cejudo a jeho toho názoru, že Dillashaw riskuje své zdraví.

T. J. Dillashaw ale všechny uklidňuje, váhu má prý v pořádku a dokonce upozorňuje na to, že právě Cejudo měl v minulosti problémy s děláním váhy a neuspěl.

„On nedal váhu. Měl s tím problémy a to je to jeho přirozená váhovka. Vsadím se, že váhu dělám snadněji než on. To proto, že jsem profesionál.“

Vážení před historicky prvním ESPN+ turnajem proběhne v pátek ráno a my se dozvíme a uvidíme, kdo váhu zvládne a vlastně vypadá líp.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here