Jak to vypadá s Chimaevem? Jeho manažer nastínil, kdy se vrátí znovu do klece

Neporažený Khamzat Chimaev se konečně dal zdravotně dohromady a pomalu pracuje na velkém návratu. Uvidíme ho v kleci ještě letos?

Koronaviru se bohužel nevyhnul ani šestadvacetiletý Chimaev, který se ještě nedávno navíc pral s poměrně dost vážným průběhem této nemoci, což jej na dlouhou dobu vyřadilo ze zápasového tempa. Podle jeho manažera to ale s návratem vypadá velmi dobře.

„Před třemi dny Khamzat podstoupil teprve první trénink, takže to chce nějaký čas,“ vysvětlil manažer Ali Abdeliziz. „Můžu vám ale zaručit, že se ten kluk pomalu vrací a chce se pomstít. Má potenciál toho tolik dokázat. COVID ho sice dostal a nadělal mu nějaké problémy, ale nyní je stoprocentně zdravý! Tento týden se vrátil zpět do tréninku.“

Zdá se, že je Chimaev na dobré cestě a začíná se mu znovu blýskat na lepší časy. V UFC má zatím tento bijec tři zápasy, které dokázal všechny vyhrát před limitem a je motivovaný sklízet další úspěchy. Je dost pravděpodobné, že by se Khamzat mohl vrátit do boje už toto léto.

„Khamzata opět uvidíme ke konci července nebo v průběhu srpna,“ prozradil Abdeliziz. „Podle mě bychom neměli nic uspěchat, ale jsem si jist, že jakmile se Chimaev vrátí, nastaví si znovu ty největší cíle. On je totiž supertalent a obrovská hvězda. Věřím mu a ujišťuju vás, že to brzy poznáte.“

Zdroj: MMA Junkie.com