Po své velmi těsné prohře s Henrym Cejudem prozradil bývalý šampion muší váhy, Demetrious Johnson, že se při zápase zranil na několika místech, ale neví, o co přesně jde a jak je to závažné.

Nyní už má výsledky testů a podělil se o ně v pořadu Ariela Helwaniho.

„Nemám žádné zlomené kosti, ale pořád je to trochu napuchlé. Dostal jsem výsledky magnetické rezonance. Mám částečně natržený vnější postranní vaz (LCL), a to ve vyšším stupni. Trpím bolestmi ve spodní části lýtka. V noci nemůžu vůbec spát. Budím se celý zpocený. Byl jsem u doktora UFC Performance Institute, fyzioterapeuta a možná mám také natrženou achillovku a lýtkový sval, ale to není jisté. Musím zjisit, o jaký stupeň natržení se jedná.

Nemyslím si, že bych potřeboval operaci, ale všechno bude záležet na závažnosti zranění. Ve výsledcích rezonance se uvádí hybridní parciální natržení vnějšího postranního vazu. Takže je to teda první, druhý nebo třetí stupeň? Obvykle při třetím stupni potřebujete operaci, u druhého jste 6 týdnů mimo hru a máte rehabilitaci. Cítím, že by to mohl být druhý stupeň, protože jsem už takhle natržený vaz měl předtím. Když se to stalo při zápase, slyšel jsem prasknutí a první, co se mi honilo hlavou, bylo: ‚Hm, tak to je super, můj pravý LCL je v háji.“

Mighty Mouse bude na nějakou dobu mimo dění, ale jakmile se plně uzdraví, při návratu by ho měl čekat odvetný zápas o titul vzhledem k tomu, jak těsná a zároveň dle mnoha lidí hodně diskutabilní prohra to byla.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here