JON JONES VYVÁZL S PODMÍNKOU A MŮŽE ZÁPASIT !!!

„Král je mrtev, nechť žije Král“

Přesně tyto slova se chodí na kauzu možná nejlepšího bojovníka UFC všech dob. Neporažený šampión polotěžké váhy v dubnu naboural do auta s ženou, která byla těhotná a zlomila si ruku. Z místa činu utekl a v jeho autě, které prokazatelně řídil se našla mimo jiné „tráva“.

Nicméně policie v jeho případu udělala hned dvě hrubky, když nejprve neposunula případ dál ve lhůtě 60 dnů a zároveň jí někam zmizely dva potřebné důkazy. Na poslední chvíli se případ Jonese dostal k nižší instanci a soudce oznámil, že má Jones „opravdu velkou kliku“.

Výsledek je tedy 18 měsíční podmínka bez dalších restrikcí. (především ohledně cestování) a také 72 veřejných vystoupení pro děti a mládež, kde Jones bude jako napravený kázat dobro. Což může být skutečně prospěšné!

Na slyšení byl v Novém Mexicu přítomen i president UFC Dana White, který titul Jonesovi jako prvnímu v historii UFC odebral a ten uvolněný pro sebe získal Daniel Cormier, který jej bude v soboti večer v Houstonu obhajovat v duelu s Gustaffsonem.

Jones ani White ještě neoznámili návrat šampióna, ale asi nikdo si neumí představit nic lepšího a dojemnějšího, než konec tohoto příběhu opět s titulem kolem pasu. Koneckonců i Gus řekl, že šampiónem nebude nikdo do té doby než Jonese porazí.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here