KAUZA ROMAN KOCIÁN – PAN KALAMITA !!!

Ani na vteřinu nepochybuji o tom, že když Roman Kocián se svým kamarádem Tonym vstupovali na scénu, tak to všechno mysleli dobře. Vlétli na scénu velkým turnajem v NTC centru a Robo Kajánek pro ně vymyslel startovku i název:

FIGHT EXPLOSION

Bohužel přesně v ten den se začali hromadit dluhy a pochybnosti o organizačních, ale i osobnostních kvalitách Romana Kociána. I já jsem je dlouho přehlížel. Peníze jsem nikdy nedostal v daný moment, ale vždy nejdříve den, nebo později po turnaji.
Stejně jako ostatní jsem se pomalu doslýchal, že Kocián za sebou údajně vleče dluhy a staré problémy ze svého života v Žilině. Že se chlubí tím, že nezaplatil nájem v NTC centru, že se soudí s PROfighters a od Just Fight si nechal klec bez zaplacení, nevyplatil bojovníky apod.

Bohužel to vše byla postupně pravda a mimo dluhy o kterých víme (včetně nezaplacených dvou televizních natáčení) jsou jistě dluhy o kterých nevíme, ale o kterých slyšíme při soudu, či z doslechu od ostatních, kteří s panem Kociánem přišli do styku.

Jak jsem psal výše. Kocián je dle mého názoru dítě v dospělém těle, které si vysnilo svět, kde se bude mít dobře a všichni jej budou respektovat, ale cesta do pekla je bohužel velmi často dlážděna dobrými úmysly. Věřím, že to Roman myslel na začátku dobře, ale nějak se to vymklo kontrole a teď už jede kolotoč zřejmě příliš rychle.
Věřím, že by se Roman rozdal pro Roba Pukače a pár dalších, ale problém je, že to z čeho se jim rozdává není jeho, ale lidí, kteří na rozdíl od něj dospěli a vědí, že ÚČTY DĚLAJÍ PŘÁTELÉ!!

Roman Kocián mi lže už přes půl roku. Lže i dalším a za daleko větší peníze, než je necelých 3.000 euro. Nestydí se v tom pokračovat dál a dál. Je to jeho volba a je jen k mému údivu a obrovské pokloně lidem z bojových sportů, že se téhle vši, která krade (neb neplacení dluhů, které vyrobím je krádež a zvlášť, když to vím dopředu, že platit nemám z čeho) ještě nic nestalo.

Jako první si to nedal líbit Regard (ProFighters), který nad Kociánem vyhrál soud o 7.000 euro. Zbavili se jej také chlapci z OFA, kde celou dobu působil a zbavit by se ho samozřejmě měla celá scéna bojových sportů. Uvidíme kdo bude další a jak pan Kocián nakonec dopadne. I když to asi nikoho reálně nezajímá.

Poučení by pro všechny postižené (a protože si myslím, že tito lidé poškozují sport jako celek) tedy pro všechny je, že pořekadlo dvakrát měř a jednou řež by mělo platit především pro důvěru v nově příchozí subjekty a lidi, kteří kolem sebe hlásají velké plány a rozhazují virtuální peníze, ale reálné činy nejsou a nepřicházejí!

P.S. pan Kocián dostal nabídku se ke všemu vyjádřit, ale tuto možnost nevyužil

1 komentář

  1. chcem sa len spytat ci ten debilko uz sedi. tento pan ktory len klame a okrada to obil aj predtym ako zacal s fight expl…nevie robit nic ine ked robil barmana tak klamal a okradal seckych naokolo vymyslel si spolocny zajazd pre kolegov od vsetkych zobra peniaze a ziaden zajazd nebol ale what ever proste je to kokot a mal by ist sediet

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here