Stále se zjišťuje, kdy nastane rozlučkový zápas Michaela Bispinga a proti komu to bude. Jedno je jisté – nedojde k tomu 17. března v Londýně, kde si to i původně anglický bojovník přál.

Derek Brunson měl očividný zájem se střetnout s Bispingem a před několika dny se opíral o postavení v žebříčku, kdy bývalý šampion je momentálně na 6. místě, zatímco on sám je na sedmém.

Jenomže to nezůstalo jenom u toho. Brunson přišel s dalším tweetem, ve kterém zveřejnil závěrečnou stránku z údajné dohody o zápasu, kde je jeho podpis a zároveň další popíchnutí.

„Nejsi snadný zápas, v žebříčku seš nade mnou. Ten zápas dává smysl, když ty seš #6 a já #7. Pro nás oba je to výhoda. Horní polovina divize je starší než my oba, tak přestaň brečet. Nikam se nedostaneš, ani já ne.“

Brunson se evidentně snaží s něčím pohnout a bůhví, zda-li zveřejněná část dohody se vůbec vztahuje k Bispingovi. V každém případě se ještě nedávno uvádělo, že by mohlo dojít k zápasu Bisping vs. Rashad Evans.

Poslední zprávy ale spíše hovoří o tom, že by mohl nastat souboj dvou legend – Bisping vs. Machida – ačkoliv s „drakem“ se nyní zase pro změnu pojí jméno Vitor Belfort.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here