Od chvíle, co se oznámilo, že Daniel Cormier bude bojovat se Stipem Miocicem v rámci superfightu na UFC 226, se zároveň řeší klasické coby-kdyby.

V tomto případě do toho zapadá i blížící se návrat Caina Velasqueze, který se již vyjádřil, že Cormierovi jako vždy pomůže v přípravě na jeho zápas. Vysloveně sdělil, že mu pomůže se stát příštím šampionem v těžké váze. Zároveň ale před pár dny dodal, že „jakmile DC vyhraje, začne to být zajímavé“.

K tomu se začal vyjadřovat samotný Cormier, který sice potvrzoval, že Cainovým cílem je nadále získat zpátky titul v těžké váze, a to se nikdy nezmění. Současně ale naznačil pro fanoušky možnost, že by se Velasquez rozhodl přejít do polotěžké váhy.

Co na to samotný Cain?

„Jestli bych to musel udělat, dokážu to. Bude to těžké, ale je to jenom o vůli daného člověka. Pokud budu opravdu chtít něco udělat, udělám to. Bylo by to zajímavé. Ale nejdřív ho (Cormiera) musím připravit, sebe taky a pak musíme v červenci oba odvést svou práci.

Zavolal mi a řekl, že má tuhle příležitost. Já na to: ‚Jo, to dokážem.‘ Dokážeme se připravit společně. To je pro nás nejlepší. On zápasí na kartě v červenci, já se na ní snažím dostat. Podle mě by to bylo pro nás perfektní, stále mám dost času se na tu kartu dostat. S Danielem můžeme trénovat a připravovat se spolu, protože když to takto děláme, jde nám to nejlíp.“

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here