Khabib o zápasu s Fergusonem: „Lidé o té demolici budou mluvit ještě dlouho.“

Jeden z historicky nejočekávanějších soubojů lehké váhy se blíží. Mlsné oči všech fanoušků MMA budou – na UFC 223 – nakrmeny do sytosti.

Známé firmy Tony Ferguson (25-3) a Khabib Nurmagomedov (25-0) se měli utkat už třikrát a absolvovali cca 641 staredownu. Pokaždé to ale kvůli tomu nebo tomu nevyšlo. V konečném důsledku je to možná i dobře. Oba se totiž mezi vším tím odkládáním dostali na úplně jiný level, až na vrcholu kategorie lehké váhy zůstali sami.

Nurmagomedov všechny ale ujišťuje, že to žádná vyrovnaná bitva nebude, ale jen další z jeho tradičních dominantních vítězství.

„Do zápasu zbývá už jen pár týdnů, čeká mě těžký soupeř a v sázce opravdový titul. Šňůra deseti vítězství proti šňůře devíti vítězství v UFC. Takový zápas tady UFC nemělo za celých 25 let jeho historie. Tohle je ten nejvyšší level. Bude to skvělé pro fanoušky, pro toho, kdo získá titul a taky si tím nahrabe samotné UFC. Všichni budou spokojení.“

„Udělám ten zápas strašně jednoduchý. Lidé o tom budou mluvit ještě dlouho. Budou říkat, že tohle Tonymu ještě nikdo nikdy neudělal. Jména jako Michael Johnson, Rafael dos Anjos, Edson Barboza a další. Všechny jsem je rozebral jakoby nic. Stejné udělám i s Fergusonem.“

Připojte se a sledujte celé UFC 223 s námi.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here