Již několikrát se ukázalo, že Khabib Nurmagomedov má obrovský respekt ze svého otce a s nadsázkou se říkalo, že to, jak ho otec ztrestá za jeho chování na UFC 229, bude mnohem horší než to, co mu udělá komise.

Nicméně Abdulmanap Nurmagomedov, jak zní otcovo plné jméno, to vnímá úplně jinak a přestože se právě na něj zaměřil Conor McGregor při svých urážkách na tiskové konferenci, nebude to v sobě držet nikterak dlouho a dokonce Conorovi vzkázal:

„Odpouštím Conoru McGregorovi. Všechno to je už v minulosti. Je důležité zanalyzovat si vše, co se stalo, a poučit se z toho. Poté, co jsem si promluvil s Aksakaly (staří moudří v dagestánské komunitě) a svými rozumnými krajany, rozhodli jsme se posunout dál. Doufám, že je tohle požehnání.“


Poučení určitě nastane, protože Khabib i Conor budou čelit stížnostem ze strany komise a zhruba na konci listopadu se již mohou dozvědět verdikt ohledně svých trestů.

Kromě toho se však od pondělí mluví také o jejich případné odvetě, pakliže trest pro Khabiba nebude nijak fatální. Všichni odborníci, kteří byli od té doby zpovídání, jsou přesvědčeni, že k odvetě dojde, neboť sám Conor to naznačoval několikrát, že tímto to určitě nekončí. Pravděpodobně však k odvetnému duelu nedojde hned. Bude záležet na délce trestu pro Khabiba a také je zapotřebí se ohlížet na Tonyho Fergusona, který nyní stojí jako první ve frontě.

Pokud k odvetě dojde, už nyní je podle irské stránky BoyleSports Khabib Nurmagomedov považován za obrovského favorita na vítězství s pravděpodobným kurzem 1,4 – zatímco u Conora by se kurz na začátku pohyboval kolem 3,0.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here