Kincl si parádně vystřelil z Gábora a Piráta. Vémola se Gábora zastává

Karlos Vémola se zastal Gábora Borároše, Piráta nikoliv.

Historicky první Čech v UFC Karlos Vémola a současný šampión XFN se už nějakou dobu na sociálních sítích nahání s bojovníkem organizace OKTAGON MMA a šampiónem druhé série show OKTAGON Výzva Pirátem Krištofičem.

Do konfliktu je poslední dobou často, ač nechtěně, zapojován i nejpopulárnější bojovník domácí scény Gábor Borároš, na kterého má nebo aspoň měl spadeno elitní český welter Patrik Kincl. Ten se nedávno blýskl povedenou fotkou na Facebooku alá Pat a Mat, kde se vedle Piráta objevil i Borároš.

Spory Kincl vs Borároš se vedou už od července minulého roku, kdy šampión první série show OKTAGON Výzva Borároš padl na turnaji OKTAGON 3 s francouzským Sayahem. I když ono je to spíše jednostranný konflikt ze strany Patrika Kincla, který si chtěl ukrojit kus popularity, jež je podle něj neprávem obklopena kolem Borároše.

Kauza Vémola vs Pirát začala v listopadu, hned po turnaji OKTAGON 4, kde se z Piráta stal šampión druhé série show OKTAGON Výzva. Shodou okolností, Karlos v show působil jako trenér českého týmu a s Pirátem si prostě nesedli. Navíc český ‚Terminátor‘ nesnese, když vidí, že se tady někdo jiný promenáduje a považuje za šampióna střední váhy.

Minulý týden přišla organizace XFN s nabídkou 25,000€ pro vítěze zápasu Vémola vs. Pirát. Samozřejmě, kdo se jen trochu orientuje v bojových sportech a zdejší politice, tak ví, že tato nabídka nedává pro většinu zúčastněných stran smysl a byla učiněna spíše z marketingových důvodů, navíc, když je Pirát pod smlouvou s organizací OKTAGON MMA.

Jak to vypadá, fanoušci zkrátka nepřijdou a zápasu Vémola vs. Pirát se dříve nebo později dočkáme.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here