Kincl vs. Muradov zrušeno

K jednomu z nejočekávanějších duelů domácí scény nedojde. XFN nedokázalo splnit podmínky a Makhmud Muradov se rozhodl odstoupit z červnového titulového zápasu.

Hlavní zápas turnaje v O2 areně měl bojovníkům přinést nemalé finanční prostředky. V pořadu Česká ulička Mach zmínil, že slíbená odměna vystoupala k téměř milionu korun. Do půlky dubna chtěl Mach část svých peněz. XFN závazek nesplnilo a Muradov zápas zrušil.

Machovo vyjádření přes sociální sítě

„Zdravím všechny své fanoušky a především fanoušky MMA. Jak asi všichni víte, další můj zápas pod XFN se měl uskutečnit 7. 6. v O2 areně v Praze proti Patrikovi. Bohužel XFN nesplnilo podmínky, na kterých jsme se domluvili a zápas se ruší. Moc se omlouvám vám všem a taky Patriku Kinclovi, kterého respektuji jako sportovce a taky jako člověka. Celá situace mě velice mrzí, ale je to moje práce, která mě živí a určitá pravidla se musí dodržovat. S XFN jsem žádné problémy nikdy neměl, ale tentokrát to bohužel nevyšlo. Od dnešního dne jsem volný fighter a brzy vám dám vědět v jaké organizaci a kde budu pokračovat. Děkuji, že jste se mnou, že mě podporujete a že mi věříte“  

Obrovské zklamání především pro Patrika Kincla. Ztratil rok kariéry zápasy v těžké váze, zaplatil nemalé prostředky za přípravu v americké ATT a nyní nemá soupeře. Uvidíme, jak se kariéra obou borců bude dále vyvíjet.