LUCERNA Galavečer profesionálního boxu a K-1 – VÝSLEDKY

Zdroj @Galavečer profesionálního boxu a K-1
Zdroj @Galavečer profesionálního boxu a K-1

Dva titulové zápasy, dvě vítězství ortodoxních boxerů. David Bauza i Miroslav Šerban zvládli své duely a stali se mistry republiky. Třetí vzájemný souboj Daniela Vítovce s Vladimírem Idrányi rozhodl až extraround, po kterém se radoval slovenský šampión.

Na hlavní kartě nakonec diváci viděli pouze deset zápasů, protože pro David Hoška se nepovedlo najít soupeře. Z celé karty skončil jen jeden jediný souboj před limitem, a tak je vidět, že se organizátorům povedlo připravit pro diváky maximálně vyrovnanou startovní listinu.

Vladimír Říha vs. David Bauza – vítěz Bauza na body
Hlavní zápas večera skončil nejmenším možným rozdílem 2:1 na body. Vítězem se stal David Bauza, který se tak může radovat ze zisku pásu pro mistra republiky ve váze do 72,5 kg.

Daniel Vítovec vs. Vladimír Idrányi – vítěz Idrányi na body po extraroundu
Nejvyrovnanější a pravděpodobně nejlepší zápas celého večera předvedli v K-1 Daniel Vítovec a Vladimír Idrányi. Vyrovnanou bitvu nakonec ovládl, až po extraroundu, Idrányi poměrem 2:1 na body.

„Chtěl bych poděkovat všem mým fanouškům. Největší dík ale patří Danielovi, tenhle zápas byl „špica“ a jsem rád, že jsme udělali takhle hezkou podívanou pro diváky. Byl jsem připravený, že to dnes bude tvrdé, ale až takhle? Klobouk dolů,“ říká Idrányi.

Jan Holec vs. Miroslav Šerban – vítěz Šerban na body
I ve druhém titulovém zápase se radoval zkušenější boxer, Miroslav Šerban. Zvítězil na body a stal se mistrem republiky ve váze do 63,5 kg.

Viktor Pavlíček vs. David Vinš – vítěz Vinš KO
Souboj MMA zápasníka a bojovníka K-1 nakonec jednoznačně opanoval, v K-1 zběhlejší, David Vinš. Soupeře knokautoval krásným kopem z otočky a připsal si jediné KO celého večera.

Další výsledky:

Jiří Apeltauer vs. Martin Čermák – Apeltauer nbd.

Daniel Vencl vs. Jakub Synek – Synek nbd.

Daniel Brunlik vs. Jan Greisiger – Greisiger nbd.

Jan Rudolf vs. Tomáš Drábik – Rudolf nbd.

Michal Dufek vs. Maurycy Gojko – remíza

Josef Vít vs. Jakub Mírek – Vít nbd.

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here