Masvidal chystá v odvetě s Usmanem značné změny a dokonce už plánuje trilogii

LAS VEGAS, NV - JULY 06: Jorge Masvidal rests against the cage following his welterweight fight during the UFC 239 event at T-Mobile Arena on July 6, 2019 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Josh Hedges/Zuffa LLC/Zuffa LLC)

Autora nejrychlejšího knockoutu historie UFC Jorgeho Masvidala čeká už 24. dubna odveta se šampionem Kamaru Usmanem. Přezdívaný Gamebred si je dokonce tak moc jistý vítězstvím, že už vyhlíží potenciální trilogii.

Usman už jednou Masvidala porazil, a to konkrétně na turnaji UFC 251 poté, co Gamebred vzal tento zápas pouhých pár dní předem, kdy naskočil za zraněného Burnse. Nyní ovšem Masvidal dostává plnou přípravu a má možnost se současnému šampionovi pomstít, přičemž už plánuje třetí zápas.

„Až vyhraju odvetu s Usmanem, určitě nás čeká trilogie,“ řekl Masvidal v rozhovoru pro Laura Sankoa. „S tímto chlapem to rozhodně neskončí 1-1, v žádném případě.“

Jorge Masvidal po prvním zápase prozradil, že musel během šesti dní shazovat více než devět kilogramů, což jej v zápase evidentně dost vysílilo. Tentokrát však podle Masvidala žádné drastické shazování nehrozí.

„Tentokrát určitě nebudu shazovat během šesti dní více než devět kilo, jako jsem to udělal posledně,“ řekl Masvidal. „Momentálně mi chybí už jen zhruba čtyři kilogramy do požadované váhy, takže teďka to bude úplně jiné a podle mě to bude rozhodující faktor.“