Matúš Juráček: Zdravím z Polska, první týden campu úspěšně za mnou. Doufám, že se brzy domluví další zápas

Matúš Juráček sa v uplynulých mesiacoch zaradil medzi najväčších šoumenov československej MMA scény. Jeho fan base rastie a ľudia ho chcú vidieť v akcii. Zatiaľ nevieme, proti komu najbližšie nastúpi, ale čoskoro sa to možno dozvieme.

Matúš Juráček dal koncom minulého roka o sebe vedieť v zápasoch so Širokým a Borárosom, pričom v oboch prípadoch uspel. Aktuálne sa pripravuje, i keď meno ďalšieho súpera doposiaľ nepozná.

Na OKTAGON 22 priamo v klietke vyzval Roba Pukača, ale ten si kvôli rodine berie dočasné voľno, a teda na toto meranie síl si budeme musieť počkať. Okrem toho, v hre bol aj duel Matúš Juráček – Jozef Wittner, ale či uvidíme tento fight, je taktiež vo hviezdach.

Ako ale píšeme, Juráček je aktuálne v príprave, zveril sa o tom svojím priaznivcom na sociálnej sieti Instagram. „Zdravím z Polska, první týden campu úspěšně za mnou. Na dálku posílám pozdrav všem, kdo me podporuji a dávají mi možnost se takhle skvěle přípravit. Doufám, že se brzy domluví další zápas,“ okrem iného napísal.

Je naozaj reálne, že Juráčeka uvidíme v akcii už čoskoro, o jeho fight majú ľudia aj promotéri záujem. Podstatné však je mu nájsť súpera, ktorý bude dávať zmysel.