Max Holloway: Aldo je pořád nejlepší pérová váha vůbec, já ho ale doháním!

Sobotní výkon Maxe Hollowaye uchvátil doslova celý svět. Otázka, zda je šampion dostatečně připraven, byla zodpovězena. Briana Ortegu doslova zničil a zůstal právoplatným králem pérové váhy. Nyní je Blessed označován za nejlepší pérovou váhu v historii.

Rodák z Havaje drží šňůru třinácti vítězství v řadě. V historické tabulce UFC je před ním již pouze Anderson Silva. Max je nyní pound four pound jednička, avšak odmítá tvrzení, že je nejlepší pérovou váhou vůbec.

„Není to pravda. Jsem stále přesvědčen, že nejlepší pérovou váhou je Jose Aldo. Když je vám okolo třiceti let, nemůžete tvrdit, že jste nejlepší v historii. Chci být číslo jedna napříč všemi váhovými kategoriemi.“

Jose Aldo nebyl poražen deset let. Pak přišlo třinácti sekundové KO od Conora McGregora a kariéra brazilského bojovníka začínala upadat. Na otázku, co musí Max udělat, aby se stal nejlepším vůbec odpověděl, že musí stále vyhrávat.

„Musím stále vyhrávat. Pokračovat ve své tvrdé práci a nechat vás o tom mluvit. Pro mě osobně, je Aldo pořád nejlepší, ale doháním ho. Nasadil laťku opravdu vysoko a já ji musím překonat. Lidé říkají, že začala nová éra. Začala Blessed era, která jen tak neskončí.“

Dana White prohlásil, že Max v pérové váze již nemusí nic dokazovat a rád by ho viděl v lehké divizi. Max v žertu řekl, že rád jí a klidně se v těžké váze utká s Danielem Cormierem.

„Jsem šampion a budu svůj pás obhajovat. Ale pokud bude zájem, půjdu o váhu výš. Pokud se dostanu k zápasu s tím nejtvrdším mužem na planetě, dejte mi ho. Kung Fu Pandu, DCho. Havajci velmi rádi jedí (smích).“

Max Holloway všem ukázal, kdo je nejlepší. Nejen nejlepší pérová váha, ale momentálně nejlepší bojovník napříč divizemi. Kdo bude příštím soupeřem, je předmětem debat. Někteří si přejí odvetu s McGregorem, jiní duel s Tony Fergusonem. Ať dopadnou jednání jakkoliv, všichni se těšme, až superman z Havaje znovu vstoupí do oktagonu.

2 KOMENTÁŘE

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here