McGregor souhlasí se zápasem s Poirierem, má ale podmínku

Zápas, o kterém se v poslední době hodně mluvilo, je na spadnutí. Zajímavé odvety mezi McGregorem a Poirierem bychom se dokonce mohli dočkat ještě tento rok.

Conor McGregor a Dustin Poirier si po neshodách s prezidentem UFC společně domlouvali vzájemnou odvetu. Původně mělo jít o charitativní akci a zápas měl být uspořádán bez UFC. O tento zápas ale samozřejmě Dana White stál a předložil oběma bojovníkům zajímavou nabídku.

Hvězdný Ir dnes na svých sociálních sítích prohlásil, že předloženou nabídku od UFC přijal, avšak pod podmínkou, že se uskuteční v roce 2020. Rovněž prozradil, že pošle na Poirierovu charitu nemalou částku.

„Ahoj Dustine,“ napsal McGregor. „Přijal jsem od UFC nabídku na zápas s tebou, avšak řekl jsem jim, že k tomu musí dojít v roce 2020. Jsem připraven bojovat klidně už 21. Listopadu. Samozřejmě se ale můžeme bavit i o kterémkoliv datu v prosinci.“

„Tvé nadaci „The Good Fight“  také věnuji částku 500 000 USD.“

Na Conorův příspěvek později odpověděl i Dustin Poirier a zdá se, že je tento, už předem atraktivní zápas, velmi blízko.

„Pojďme do toho! Jseš dobrý chlap,“ reagoval Poirier. „Tvůj dar využijeme k otevření boxerské a MMA akademie pro výuku dětí.“