Michelle Waterson vs. Karolina Kowalkiewicz na turnaji UFC on ESPN 2

Bývalá šampiónka Invicty proti titulové vyzývatelce UFC. Michelle Waterson vs. Karolina Kowalkiewicz. Souboj dvou krásek slámové váhy se uskuteční 30. března ve Philadelphii.

Tento týden duel potvrdily zápasnice na svých sociálních sítích. Michelle i Karolina jsou oblíbené a sledované hvězdy, které fanoušky zaujaly nejen svými výkony v oktagonu, ale i sympatickým a vstřícným vystupováním. Vítězka duelu pravděpodobně dostane příležitost bojovat o titul.

Waterson dokázala porazit Felice Herrig, Cortney Casey či Paige VanZant. Populární „Karate Hottie“ zatím neměla možnost zápasit o titul. Vítězná šňůra a případné vítězství nad Karolínou jí posune k vysněnému titulovému zápasu. Michelle říká, že chce být první matkou, která získá pás UFC. Její kariérní rekord je úctyhodných 16-6.

Polská bojovnice Karolína Kowalkiewicz (12-3) prohrála svou titulovou bitvu na UFC 205 s bývalou šampionkou Joannou Jedrzejczyk a přišla o neporazitelnost. Nad její síly byly i Claudia Gadelha a Jessica Andrade, avšak při vyrovnanosti slámové divize stačí jedno vítězství k další možné titulové šanci.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here