Miloš „Meloun“ Petrášek o nadcházejícím zápase: „První kolo TÝ-KEJ-OU to asi nebude.“

Je to tady. S blížící se očekávanou premiérou „Melona“ Petráška v organizaci OKTAGON MMA přišlo i jméno soupeře. Tím bude ukrajinský bojovník Nikita Buliga (3-1).

Petrášek je považován za budoucnost domácí scény a jsou mu předpovídány velké cíle. Vyzařující charisma v kombinaci s atraktivními zápasy plnými ukončení jsou dobrým příslibem do budoucna a s trochou pomoci by se Miloš mohl stát jednou z hlavních tváří celé organizace.

My ho před zápasem ještě trochu vyzpovídali a zeptali se, co od spolupráce s OKTAGON MMA vlastně očekává a jak k tomu došlo?

„Očekávám hlavně solidní jednání. Určitě by se mi líbilo získat nějaké fanoušky Oktagonu, ale to je spíš na mně a mých výkonech, než na organizaci. Věděl jsem, že o mě Oktagon stál už dřív, takže se tahle spolupráce jen oddálila. Každopádně hlavně jsem rád, že můžu dělat to, co mě naplňuje.“

Už zanedlouho tě čeká debut na turnaji OKTAGON 5, kde si dostal místo hned na hlavní kartě, je to pro tebe pocta?

„Tak bych to asi úplně nenazval. Nechci, aby to znělo nějak namachrovaně, ale myslím, že po těch 7 letech, kdy se tomu věnuji naplno, si zasloužím místo na hlavní kartě. A nebude dlouho trvat a budu mít hlavní zápas. Ok. Tohle trošku namachrovaně znělo“ směje se Petrášek.

Jelikož jde o tvůj debut, půjdeš do zápasu pod větším tlakem nebo to u tebe nehraje roli?

„Budu nervózní stejně, jako jsem na každý zápas. Nemám to tak, že bych si neúspěch nějak omluvil, např. “zkušenosti, klouzala plachta” apod., ale věřím svým schopnostem a opravdu nervózní bych byl, kdybych měl jít sám proti sobě, protože makám na 100%. 2:0 pro namachrovance.“ (smích)

Dle sociálních sítí to vypadá, že příprava na zápas je opravdu pestrá. Návštěva slovenských gymů OFA a SFG, nedávno Irsko a SBG. Proběhlo vše podle představ a plánů?

„Všechno jsem naplno odspároval, nic nevzdal. Cítím se dobře a nemůžu se na nic vymlouvat.“

Včera byl oznámený tvůj soupeř, Ukrajinec Nikita Buliga. Co na něj říkáš?

„Vypadá dobře, měl by to být šampion Ukrajiny v Combat sambo. V MMA to má 3-1. Jelikož mám trenéra ajťáka, tak máme i nějaký zápasy, takže už i vím, jak na tom tak nějak je. Asi to nebude „první kolo týkejou“, ale věřím, že se mu nebudu líbit stejně, jako on mně (smích). Moc děkuji Andrému, Pavlu Toušovi, Ondrovi Novotnému a Palo Nerudovi, že mi sehnali soupeře.“

Jaký je tvůj plán pro rok 2018? Co třeba titul polotěžké váhy v OKTAGONu?

„Chtěl bych odzápasit 3-4 zápasy. Myslím, že další zapas, který budu mít pod organizací oktagon (když tenhle dobře dopadne, pro mě) by mě mohl dostat možná dál, než jen k titulu organizace. Ale jestli mi ten pásek budou chtít připnout, bránit se nebudu.“

Máš nějaký vzkaz pro tvé fanoušky a lidi, kteří se chystají do Ostravy?

„Přijďte se na nás podívat, všichni kluci z Reinders teamu (Martínek, Kotalík, Simandl a Malach) mají natrénováno, takže se nudit určitě nebudete.“

Zápas proběhne na turnaji OKTAGON 5, který se uskuteční už příští víkend v Ostravě.

1 komentář

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here