Hvězdy UFC a Daniel Cormier reagují na návrat Jona Jonese

Nejlepší a zároveň nejkontroverznější bojovník všech dob – Jon Jones může znovu bojovat. Výše trestu, kterou USADA oznámila, vyvolala spoustu reakcí novinářů i samotných fighterů.

Sociální sítě explodovaly. Jon Jones je zpět. Génius boje a král večírků je opět způsobilý zápasit. USADA stanovila zákaz činnosti na 15 měsíců. Trest vyprší 28. října 2018. Rozuzlení dopingové kauzy přineslo spoustu ohlasů v MMA komunitě. Zde je výběr některých reakcí:

Khabib Nurmagomedov: Nyní už to chápu! USADA jsou sráči. Příliš mnoho politiky.

Ali Abdelaziz: Zasraná USADA. Tohle je podvod

Curtis Blaydes: Nic proti Jonovi, ale nikdo tímto rozhodnutím není překvapen. USADA neustále ztrácí respekt v bojové komunitě a říkám si, k čemu nám vlastně je?

Našlo se i pár pozitivních odpovědí:

Jorge Masvidal: Gratuluji, Jone.

Yoel Romero: Gratuluji, mám z toho radost brácho!

Dana White: Věda nelže. Těším se na jeho návrat začátkem příštího roku.

Alexander Gustafsson: Gratulace, Jone. Jsem velmi rád, že jsi zpátky. Daniel Cormier má teď před očima pouze Brocka, tak pojďme dát společně fanouškům další legendární zápas o pás.

K nastalé situaci se vyjádřil i Daniel Cormier. Člověk, kterému Jones leží v hlavě již několik let. Dvakrát odešel poražen a fanoušci očekávají, že dojde i k třetímu souboji.

„Jsem šampion dvou divizí. Mluvím o něm jenom proto, že musím. Již jsem ty porážky překonal a posunul se dále. Vyhrál jsem další titul. On se snaží dostat zpět, tak uvidíme, co se stane. Lidé se těší na náš třetí zápas, ale já budu zápasit s Lesnarem. Proč bych se měl zaměřovat na Jonese, když mám jiný duel. Je zřejmé, že je to vyzyvatel. Dvakrát mě porazil, ale proč bych se měl k němu vracet? Mám větší souboj s Brockem Lesnarem. Proč bych se měl vracet do minulosti? Je to, jak to je! U mě doma byla USADA snad patnáctkrát. Jaký to má smysl? Nemusí ke mně chodit a testovat mě. Já žádné chyby nedopustím“.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here