Nate Diaz: „Conor McGregor dopoval, znovu!“

Předvedli spolu dva nejlepší zápasy v historii UFC. Ukázali show a trash talk, který dosud nebyl k vidění. Nate Diaz a Conor McGregor jsou dvě obrovská jména nejen UFC ale celého MMA. Jejich dosavadní dva zápasy přinesly fanouškům obrovské vzrušení, vášeň, emoce i nepředvídatelnost a celý svět se těší na třetí rozhodující souboj.

Čtrnáct dní před UFC 196 se Nate Diaz vracel ze svých zhýralých prázdnin a tehdy ještě nevěděl, že se mu brzy změní zápasnická kariéra. Zlomená noha Rafaela Dos Anjose znemožnila McGregorovi získat dva pásy najednou a tak UFC zavolalo právě Diazovi a domluvilo se s ním na podmínkách pouhých dvanáct dní před očekávaným turnajem.

Náhrada za zraněného šampiona lehké váhy fungovala dokonale. Conor nikdy nenastoupil proti soupeři Diazových rozměrů. Spoustu úderů McGregor netrefil a na bradu Diaze si na své poměry sáhl velmi málo. Nate rozdal pár svých „Stocktonských facek“ a v druhém kole naprosto vyčerpaného irského zápasníka uškrtil a postaral se o jedno z největších překvapení v historii bojových sportů.

Přestože promotéři UFC jasně chtěli vidět McGregora v zápase o pás lehké váhy, s Diazem tu byla nedokončená práce. Jejich šílené rozhovory, létající lahve, urážky, ale i projevený respekt obou zápasníků chtěl znovu vidět celý svět. Odveta se odehrála na UFC 202, kde po krvavé a dech beroucí bitvě vyhrál McGregor a otevřel tím cestu k završení celé trilogie. Conor od té doby opravdu získal pás šampiona lehké váhy a dokonce si stihl odskočit na boxerský zápas století. Money fight proti Floydu Mayweatherovi.

Nate Diaz si zatím užívá tučnou výplatu ze zmíněných soubojů, ale i tak si udělá čas na trošku trash talku. V nedávném rozhovoru pro ESPN obvinil McGregora z užívání dopingu.

Nechci nějak hanit jeho jméno, ale nebuďte tak překvapení, kdyby dopoval. Kdo se vyzná, tak ví co mám na mysli. Všichni z nich sypou

Nate také pohovořil o svém návratu a opakoval, že je již znuděný dlouhým časem mimo oktagon.

Conor si žije svůj sladký život a všichni ho sledují. Ale mě je to úplně u prd*le!! Proč já nemam takovou pozornost, když jsem ho porazil? Potřebuji se dostat před světa reflektorů. Je to život jako na horské dráze. Dostal jsem se do bodu, kdy mi zápasení opravdu chybí. Již jsem říkal, že bych se chtěl vrátit někdy v létě. Ještě nevím soupeře, uvidíme podle mé váhy, ale myslím že Tyron Woodley by byla skvělá alternativa.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here