Nate Diaz jedná o svém návratu do klece

Po dlouhé době se zdá, že Nate Diaz znovu získal chuť zápasit. Naposledy jsme ho mohli vidět na UFC 202 v legendární bitvě s Conorem McGregorem. Diaz několikrát prohlásil, že ho zajímá pouze trilogie s Irskou superstar, ale nyní se zdá, že přijme i jiného soupeře.

Podle několika zdrojů dostal Diaz nabídku na zápas s  top zápasníky lehké divize a sám Nate by se chtěl do oktagonu vrátit 4. srpna na UFC 227 v Los Angeles. Jméno jeho soupeře zatím oznámeno nebylo. Khabib Nurmagomedov a Conor McGregor momentálně nejsou k dispozici, proto se skloňují tvrďáci jako Eddie Alvarez, Dustin Porier či Kevin Lee. Tony Ferguson se zotavuje z těžkého zranění a v srpnu určitě nebude k dispozici.

Alvarez a Diaz spolu mají nevyřízené účty od té doby, co Alvarez porazil Diazova tréninkového partnera a kamaráda Gilberta Melendeze v Mexico City. Jednání s Diazem jsou údajně na dobré cestě, nicméně k dohodě zatím nedošlo. Peníze tentokrát nejsou problém, proto stačí vybrat ideálního soupeře.

Jake Shields je dlouholetý Diazův tréninkový partner, který v rozhovoru pro MMA Hour řekl:

Nečeká pouze na zápas s Conorem. Čeká na zápas, který dává smysl. Zápas s velkým hypem a patřičnou výplatou.

Nate již dříve odmítl zápas vs. Tyron Woodley, protože by se nestačil dostatečně připravit. Nyní to vypadá, že populární Stocktonský gangster konečně zvonu získal chuť zápasit a my můžeme jen doufat, že se skutečně do klece brzy vrátí.

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here