Nate Diaz míří zpět do lehké váhy! White mu slibuje velkého soupeře

Prezident UFC nedávno potvrdil, že se pracuje na návratu slavného Nata Diaze, který se pravděpodobně vrací zpět do lehké váhy, kde zápasil naposledy v roce 2016. Podle všeho čekají Diaze v této váze velké věci!

Lehká divize je v UFC nabitá obrovskými jmény a Dana White slibuje fanouškům, že se pro Diaze připravuje velmi zajímavý zápas, který se fanouškům bude bezpochyby líbit.

„Momentálně pro Nata Diaze připravujeme soupeře,“ řekl White v rozhovoru pro Oscara Wilise. „Nebude to sice Tony Ferguson, ale bude se vám to zajisté líbit. Jedná se o lehkou váhu a pokud by Nate tento zápas dokázal vyhrát, dostal by se do velmi zajímavé pozice. I pro borce, se kterým bude Nate bojovat to bude rovněž skvělý zápas.“

Na předních pozicích žebříčku lehké váhy je několik velmi zajímavých jmen, takže je obtížné předpokládat, koho přesně měl prezident UFC na mysli. Nabízí se však například Justin Gaethje, Charles Oliveira nebo také Rafael dos Anjos. Ať už to bude kdokoliv, je jisté, že návrat Nata Diaze bude pro fanoušky opravdu velkolepý!