Nate Diaz: Zápasím s týpkem z krabice od cereálií

Nate Diaz je zpátky! Věta, kterou touží slyšet miliony fanoušků po celém světě. Mladší z bratrů Diazů je hvězda, která na sebe poutá velikou pozornost. Kariérním zlomem byly dva duely s Conorem McGregorem v roce 2016. Tři roky Nate odmítal všechny soupeře, ale nyní nastal čas, aby se do oktagonu vrátil. Máme se na co těšit!

Rodák z kalifornského Stocktonu Nate Diaz (19-11) měl domluvený duel s Dustinem Poirierem na UFC 218. „The Diamond“ do zápasu nenastoupil, kvůli vážnému zranění, které utrpěl v náročné přípravě. Diaz odmítl náhradu a znovu odjel na prázdniny. Dle svých slov však nastal čas, aby se k zápasení vrátil a v té nejlepší formě. Soupeřem bude bývalý šampion lehké váhy a hvězda MMA – Anthony Pettis (22-8).

Pettis šokoval svět, když jako první dokázal ukončit Stephena Wonderboye Thompsona neuvěřitelným superman punchem. Anthony v posledních letech putoval z váhy do váhy. Štěstí zkoušel v pérové i lehké váze. Nyní se zdá, že welterová divize (77 kg) svědčí Pettisovi nejvíce.

Nate se tradičně vyjadřuje ke svým soupeřům.

„Nelíbí se mi, co se kolem něj dělo. Viděl jsem ho začínat, pak se na vteřinu otočím a vidím ho na krabici s cereáliemi. Říkám si: Tak moment, bojuji s týpkem od krabice s cereáliemi.“

Diaz na vzájemný duel čekal dlouhých pět let a do oktagonu se velmi těší.

„Měli jsme spolu zápasit už dávno, ale nyní je to tady a já vyhraji. Porazím chlapa z krabice s vločkami.“

UFC 241 je nabité skvělými zápasy. DC vs. Miočič 2 či Costa vs. Romero. Fanoušky, ale právem nejvíce zajímá hlavní předzápas. Diaz vs. Pettis je kandidátem na souboj večera. U fanoušků zcela jistě.