Ronda Rousey se znovu ocitá v kolotoči rozhovorů pro nejrůznější média a je zcela jasné, že kromě blížícího se vystoupení ve wrestlingovém ringu se budou reportéři především psát na její doposud neuzavřenou či nejasně uzavřenou kapitolu v MMA.

Ronda byla nejprve hostem Mikea Golice, který odstartoval interview dotazem – „Kdy jsi ve své hlavě věděla, že už nebudeš nikdy zápasit?“

Rousey odvětila prakticky okamžitě větou, že něco takového nikdy neřekla. „Takže existuje možnost, že by ses mohla vrátit v čase?“ pokračoval s otázkami. Bohužel byl jeho dotaz položený špatně a Ronda se toho ihned chytila a na světě byl trolling z její strany.

To ovšem nebylo jediné nedorozumění během dne. V následujícím rozhovoru s reportérem Maxem Kellermanem, který Rondu v minulosti obhajoval po její prohře s Holly Holm, došlo na velmi dlouhou otázku, která v podstatě měla naznačit, že mnoho lidí říká, že byla přeceňovaná a podobně. „Už jsem zažila spoustu lidí, kteří citují ‚nějaké lidi‘, jenž se bojí říct svůj názor,“ odpověděla Rousey.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here