Nejtěžší zkouška kariéry? Holota vyzve na OKTAGONU 18 zkušeného bijce

Václav Holota se vrací do klece! Poté, co porazil legendu českého MMA Jaroslava Poborského a na gilotinu utáhl Poláka Pawela Bielice, poradil si i s rozjetým Denisem Farkašem. Na jaře se představil v projektu OKTAGON Underground a teď, zdá se, směřuje pod křídla největší tuzemské MMA organizace natrvalo.

Holota se představí na blížící se akci OKTAGON 18 za necelé tři týdny. Jeho soupeřem bude zkušený Němec Christian Jungwirt. Třiatřicetiletý reprezentant Dima’s Gymu Noerdlingen je ve welterové váze jako doma. Má na svém kontě osm výher, z toho tři ukončení před limitem a jen dvě porážky. Své zkušenosti sbíral v organizaci GERMAN MMA CHAMPIONSHIP, na stejném turnaji se objevil třeba s Janem Gottvaldem.

V srpnu loňského roku se objevil také na turnaji M-1 Challenge 103, kde ale podlehl svému soupeři Andreasu Stahlovi na body. V kleci se vinou aktuální koronavirové krize neobjevil už přes deset měsíců. Naposledy krátce před vánočními svátky porazil veterána Fight Nights Global Vladimíra Tyurina.

Startovka blížícího se turnaje OKTAGON 18 se tak začíná plnit zajímavými jmény a další budou jistě v příštích dnech přibývat.