Nová soupeřka do zápasu o titul ženské pérové váhy pro Cris Cyborg

cris cyborg UFC 214
cris cyborg UFC 214

Snad už to tentokrát vyjde a Cris Cyborg konečně dostane onen vysněný zápas o titul.

Prokletí ženské divize pérové váhy pokračuje. Od – na rovinu si řekněme frašky – na UFC 208 a šampiónky Germaine de Randamie, která prostě nechtěla bojovat a následně byla zbavena titulu, je tady další změna plánů. Cris Cyborg bude mít na UFC 214 novou soupeřku.

Nedávno jsme informovali, že Megan Anderson bude soupeřkou Cris Cyborg o titul ženské pérové váhy na UFC 214. Megan Anderson včera ale oznámila, že ze zápasu odstupuje kvůli osobním důvodům, které dosud nemůže více specifikovat.

Novou soupeřkou Cris Cyborg o titul bude šampiónka ženské organizace Invicta FC – Tonya Evinger.

Cyborg vs Evinger
Cyborg vs Evinger

Tony Evinger (19-5, 1NC) držela titul ženské bantamové váhy Invicta FC po dva roky, od roku 2011. Podobně jako Cyborg si momentálně drží hodně slušnou sérii 10 vítězství v řadě a je v hodně slušné formě.

Cris Cybog (17-1, 1NC) je nejdominantnější ženskou bojovnicí na světě (teď už společně s polkou JJ). Jediná její prohra byla hned z prvního profesionálního zápasu, poté už jenom výhry. Nyní to celkem sčítá 17 výher v řadě, z toho 2 v UFC.

UFC 214 ke konci července bude mít jako hlavní zápas Daniel Cormier vs. Jon Jones 2 a co-main event Cyborg vs. Evinger o titul ženské pérové váhy.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here