Obměkčený Dana White: “Conor chce zápas s Khabibem v Rusku.“

Promotér a prezident UFC Dana White je ze současného šampióna lehké váhy Conora McGregora doslova nadšený.

Pár neshod už měli, ale hlavní podstata věci je pochopitelná. Conor prostě vydělává UFC neskutečné peníze a díky němu sleduje MMA o polovinu více lidí, než předtím.

Conor je znám svými až neuvěřitelnými cíli. Tím dalším je zápas s Khabibem Nurmagomedovem o titul lehké váhy. To by zas až tak zvláštní nebylo, neboť Khabib je 1. vyzyvatelem divize (pokud mu tedy zdraví dovolí udělat váhu) a zarytí fanoušci MMA chtějí vidět pouze jediné. Obhajovat, obhajovat a obhajovat (tituly). Zvláštní na tom ale je, že by Conor tento zápas chtěl uskutečnit v Rusku, právě na domácí půdě Khabiba.

Dana White:

“Víte, co mi Conor řekl? Řekl: ‚Chci Khabiba v Rusku.‘. No není úžasný? Conor McGregor je jedinečný. Není zde nikdo takový, jako on. Připravuje se na zápas s Floydem a už teď mi říká, jak chce potom bojovat s Khabibem v Rusku. Jak ho potom nemilovat? Jak nemůžete mít rádi Conora McGregora? Je skvělý.“

Khabib je v Rusku velká ryba nebo v jeho případě vlastně medvěd a zároveň uznávaný sportovec. Sám se několikrát nechal slyšet, že by tam z fleku vyprodal arénu pro 100 tisíc lidí. A s Conorem jednou tolik.

Už teď, podle ohlasů Conorova týmu nebo právě prezidenta Dana White je s největší pravděpodobností jisté, že se Conor do UFC vrátí. Podle slov DW, by to mohlo být na posledním turnaji tohoto roku, který bývá předposlední den v prosinci.

Ten je ale jako tradičně naplánován v T-Mobile aréně v Las Vegas a jestli to bude s Khabibem tak není zcela jisté. Ten má totiž mimo to ještě nevyřízené účty s Tonym Fergusonem. Navíc těžko říct, jestli s ohledem na jeho zdravotní stav a minulé problémy, bude ještě schopen někdy udělat váhu.

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here